DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Akademik Gıda

Cilt: 9 Sayı: 4, 1.08.2011

Yıl: 2011

Research Article

 

1. Phytase Activity of Wheat, Barley and Corn Grains during Germination and Effect of Germinated Grain Flour Addition on Bread Quality

Özlem Üstün , İlyas Çelik

Sayfa : 1-92
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

 

2. Biofilm Producing Microorganisms in Dairy Industry and Prevention of Biofilm Formation

Zübeyde Öner , Zeynep Ölmez

Sayfa : 12-16
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

3. Effect of Packaging on the Quality and Shelf-life of Minimally Processed/Ready to Eat Foods

Zehra Ayhan

Sayfa : 36-41
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

 

4. Türkiye’de Kalifiye Gıda Mühendisleri Nasıl Yetiştirilecek?

Ramazan Gökçe

Sayfa : 79-80
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
       
  • Arşiv
    • Cilt: 8 Sayı: 5, 1.10.2010
    • Cilt: 8 Sayı: 6, 1.12.2010
    • Cilt: 9 Sayı: 4, 1.08.2011
    • Cilt: 9 Sayı: 6, 1.12.2011
    • Cilt: 10 Sayı: 1, 1.03.2012

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).